Velkommen til gæstebogen

Kære gæster - her kan du skrive dine bemærkninger/kommentarer til foreningen

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Knud Hyldahl, d. 03-05-2019
Er der nogen der kender en Ungarsk Pladesmed/mekaniker som kunne tænke sig at bruge sommeren i Danmark og tjene en skilling. Jeg avler Blåbær og Hindbær og har 4 biler stående i min lade som trænger til en kærlig hånd. Det er 2 VW Boble - En fra 1963 samt en Carriolet fra 1972 - Desuden en DKV Meisterklasse fra 1938 samt en Suzuki Samurai 4WD fra 1985 .
Det er mest pladearbejde, men også lidt mekanisk og elarbejde. Når vedkommende ikke gider skrue på biler, så kan der tjenes en skilling ude i den friske luft ved at plukke bær. Han skal selv medbringe værktøj, men kan bo på stedet. Dog i laden, telt eller lign.
Er der noget der har lyst til at oversætte annoncen til Ungarsk, så er I velkommen.
MVH - Knud
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Elias L. Olesen, d. 18-01-2017
Hej fra København, ønsker dig et Godt Nytår og held og lykke.
E-mail:
Skrevet af Ellen Bæk-Sørensen, d. 02-06-2016
Kære medlem

Den 7. maj kunne Dansk-Ungarsk Venskabsforening fejre sit 25 års jubilæum.
Mangt og meget er sket gennem årene. Der er blevet kørt adskillige læs tøj og handicapudstyr af sted til Ungarn og mange udvekslinger og besøg har gennem årene skabt gode relationer og venskaber.
Det vil vi gerne markere! Vi har i den forbindelse i samarbejde med Silkeborg kommune inviteret repræsentanter fra Tiszaalpár, Kiskunfélegyháza og vores søsterforening med til at fejre de første 25 år.
Vi vil også meget gerne invitere vores medlemmer og dermed dig/jer til et forhåbentlig spændende og hyggeligt arrangement i Arena-Midt, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup fredag den 24. juni kl. 19.00.
Menuen bliver helstegt pattegris med tilbehør, dessert, drikkevarer, kaffe og ikke mindst lidt både dansk og ungarsk underholdning.
Vi håber meget at se dig/jer så vi i fællesskab kan markere jubilæet.
For ikke at dræne foreningens kasse helt, vil der blive en symbolsk egenbetaling på kr. 100,- "all inklusive!"
Tilmelding senest den 20. juni på tlf. 28405340 eller 40874089
Mange varme hilsner
p.b.v
Torben Bæk-Sørensen


PS: Hvis vi ikke allerede har din mailadresse vil vi rigtig gerne have den, så vi fremover kan kontakte dig ad denne vej!!!
E-mail: